Agenția guvernamentală trimite, din greșeală, o scrisoare unei mame în care scrie că bebelușul ei a murit

Donna Johnson, în vârstă de 31 de ani, a spus că a scris Departamentului pentru Munca și Pensii (DWP) în luna aprilie a acestui an pentru a obține alocație de invaliditate pentru fiica ei Rosabella.

Dar s-a simțit rău fizic când a deschis o scrisoare de la agenție, pe care scria: „Îmi pare rău să aud că domnișoara Rosabella Johnson a murit”.

Donna Johnson cu fiica ei Rosabella într-o fotografie nedatată. Johnson a numit Departamentul pentru Muncă și Pensii din Marea Britanie „absolut dezgustător” pentru că i-a trimis din greșeală o scrisoare în care spunea că Rosabella, în vârstă de 15 luni, a murit în iulie 2022.

Yorkshire Post, SWNS/Zenger

Înspăimântată mamă a patru copii, care și-a pierdut recent un unchi, a alergat apoi la etaj să-și cântărească scumpa ei fetiță și să verifice dacă este încă bine.

Doamna Johnson furioasă a spus că mai târziu a sunat la DWP – care inițial a refuzat să ofere fonduri fiicei ei – și a primit scuze de la un agent la telefon.

Cu toate acestea, mama care rămâne acasă a spus că și-a pierdut încrederea în agenție și bănuiește că fiica ei ar fi fost confundată cu un alt copil.

„Nu ar fi trebuit să primesc niciodată acea scrisoare. Modul în care au formulat-o a fost absolut dezgustător. M-am simțit rău fizic”, a spus ea.

„Tocmai am pus-o pe Rosabella în pat și pur și simplu am alergat la etaj să o îmbrățișez, deoarece mă sperie de chestii de genul ăsta.