Există riscul de amenzi: nu aveți voie să depozitați aceste lucruri în garaj

Multora le place sa transforme garajul intr-o camera de depozitare. De fapt, nu ai voie să depozitezi anumite lucruri acolo. 

De fapt, există reglementări pentru garaj  și noi le-am rezumat pentru tine.

Puteți depozita aceste lucruri în garaj

Conform specificațiilor, următoarele elemente nu prezintă probleme, conform ADAC . Toate lucrurile care aparțin mașinii pot fi depozitate acolo. 

  • Aceasta include anvelopele, de exemplu.
  • De asemenea, portbagaj și casete de acoperiș.
  • Sunt permise și cricuri.
  • De asemenea, puteți stoca o cantitate limitată de combustibil. 
    • Ordonanța bavareză privind garajele prevede că numai cantități nesemnificative de substanțe inflamabile pot fi depozitate în afara mașinii în garaje de dimensiuni medii și mari. În garajele mici (până la 100 m²), de exemplu, puteți depozita până la 200 de litri de motorină și până la 20 de litri de benzină. Cu toate acestea, în recipiente ermetice și indestructibile.
  • Consumabile precum antigel, ulei, detergent pentru geamuri – cel puțin în cantități nesemnificative, pot fi depozitate și în garaj.

Aceste lucruri sunt interzise în garaj

În principiu, nu trebuie să abuzați permanent de garaj. Aceasta înseamnă că nu este permisă transformarea continuă a garajului într-un birou, cameră de oaspeți, sală de petrecere sau cameră de depozitare. Potrivit ADAC , grătarul cu gaz, butelia de gaz și substanțele în general periculoase, explozive și inflamabile sunt complet interzise din motive de siguranță 

Te confrunți cu multe amenzi

De fapt, încălcările te pot costa până la 500 de euro.