Comunicat de presa al Partidului S.O.S ROMÂNIA: „Spuneți un NU categoric reintroducerii restricțiilor! Dreptul la nesupunere civică!

In urma interviului lui Raed Arafat de aseara 22.07.2022, de la RealitateaTV, Partidul SOS ROMANIA, condus de Doamna Senator Diana Iovanovici-Sosoaca, a transmis un comunicat prin care doreste sa constientizeze populatia ca exista „Dreptul la nesupunere civica”, si ca „Toate aceste decizii sunt neconstitutionale”

“Tot nu ați înțeles că în Guvernul României nu pot sta oameni liberi ca noi? Tot nu ați înțeles că sunt toti în aceeași barcă și au țintele impuse din afară?”, scrie Erich Mocanu președinte S.O.S. RO – Germania pe pagina sa erichmocanu.ro

Redăm integral comunicatul de presă al Partidului S.O.S România (Partidul S.O.S România):

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu