Vaccinuri, sentință șoc a Tribunalului din Florența: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul” – Document

Vaccinuri experimentale care modifică ADN – Sentință șoc a instanței din Florența împotriva vaccinurilor Covid: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul”. În plus, judecătorul definește obligația de vaccinare ca fiind „discriminatorie”.

Vaccinuri experimentale care modifică ADN

Sentenza-Vaccinuri-experimentale-care-modifica-ADN

„Obligația de vaccinare? Incontestabil este DISCRIMINARE”

În contestarea obligaţiei de vaccinare , dispoziţia menţionează art. 32 alin.2 din Constituție: „După experiența nazi-fascismului, nu permite ca individul să fie sacrificat pentru un interes colectiv adevărat sau presupus și nici nu permite să fie supus unor teste medicale invazive asupra persoanei, fără consimțământul său liber și informat ”.

Dar acest lucru nu este de imaginat pentru judecător „ când componentele serurilor și mecanismul de funcționare a acestora este, ca și în speță, acoperite nu numai de secret comercial, ci și, de neînțeles, de „secret militar”” .

Textul prevederii contestă și faptul că până în prezent „componentele serurilor și efectele pe termen mediu și lung nu sunt cunoscute, așa cum au scris chiar producătorii, în timp ce se știe că pe termen scurt au provocat deja mii de decese și evenimente adverse grave ”.

Mai mult, se subliniază că „ diferitele convenții internaționale semnate de Italia interzic impunerea de tratamente sanitare fără acordul părții interesate pentru că demnitatea acestuia ar fi prejudiciată ” și că Constituția „ nu permite statului și tuturor aparatelor sale centrale. și periferice să impună orice obligație de tratament sanitar fără acordul părții interesate ”.

Judecătorul mai notează „o discriminare de netăgăduit față de colegii vaccinați care pot continua să lucreze având aceleași șanse de a se infecta și de a transmite virusul ”.

„ALTERĂRI ALE ADN-ULUI CU EFECTE IMPREVIZIBILE”

Judecătorul se adresează, de asemenea , autorităților sanitare din Regiunea Toscana și Consiliului Ordinului Psihologilor din Toscana , deoarece „ nu pot ignora răspândirea infecțiilor, deși 80/90% din populație este vaccinată ”.

Mai mult, ei sunt conștienți sau ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de „ răspândirea contagiunii între vaccinați cu trei doze, a evenimentelor adverse, inclusiv grave și fatale, la subiecții vaccinați ”.

În acest sens, sunt citate „ datele publicate chiar de Ministerul Sănătății ”.

Și mai relevant este pasajul în care vaccinurile sunt denumite „tratamente experimentale de injecție atât de invazive încât să se insinueze în ADN-ul lui, modificându-l într-un mod care ar putea fi ireversibil, cu efecte momentan imprevizibile pentru viața și sănătatea lui ”.

Din toate aceste motive se consideră că obligația de vaccinare la muncă « este complet discriminatorie și încalcă regulamentul european nr. 953/2021 autoexecutoriu care interzice discriminarea cetățenilor europeni pe baza statutului de vaccinare ”, suspendă prevederea care interzice psihologului să lucreze pentru că nu este vaccinat.