Amendat pentru ca a făcut cumpărăturii in München!

Munchen – parcați mașina, faceți cumpărăturile săptămânale – de fapt ceva destul de zilnic pentru locuitorii din Munchen . Când s-a întors la mașina lui, un locuitor al orașului a gasit o surpriză urâtă.

Tichet de parcare la Edeka: Clientul trebuie să plătească 30 de euro

„Am fost la cumpărături aproximativ o oră și am parcat în parcarea Edeka în acest timp”, relatează Stephan H. editorilor noștri. La cumpărături, locuitorul din Munchen a primit un bilet în parcarea filialei de pe Plinganserstrasse. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, șase săptămâni mai târziu, clientul Edeka a primit o Avertizare ca nu a platit amenda. La mijlocul lunii ianuarie, domnul a distribuit povestea pe contul său de Facebook.

Stephan H. a postat și o fotografie cu memento-ul acolo. Se spune: „S-a constatat următoarea încălcare a parcării sau a utilizării: (…) Conducătorul auto a parcat sau a parcat vehiculul fără permis de parcare valabil. Prin urmare, șoferul trebuie (…) să plătească o penalitate contractuală de 30 de euro.” Au mai fost 3,50 euro cheltuieli de reclamație și 5,85 euro pentru identificarea șoferului. Așa că H. a fost nevoit să plătească aproape 40 de euro pentru mașina lui parcata.

Tichet de parcare în timpul cumpărăturilor – „Nu sunt absolut conștient de vreo vinovăție”

Compania responsabilă de supraveghere a parcărilor Park & ​​​​Control a explicat H. în scrisoarea de avertizare: „Termenii și condițiile noastre generale (GTC) se aplică acestei facilități de parcare, care sunt afișate în mod clar pe panourile de pe proprietate”.

Clientul Edeka nu a vrut să accepte pur și simplu amenda: „După ce nu am fost absolut conștient de vreo vinovăție, am depus o obiecție și am atașat și dovada că am facut doar cumpărături. În același timp, am informat sediul Edeka”, a scris Stephan pe Facebook.