Bremen: Doi romanii, trei ucrainene si trei sârbi – Bătaie in Birt

Cinci bărbați într-un restaurant din gara principală din Bremen au provocat o ceartă puternică. Un oaspete a fost lovit la cap cu o sticlă și a trebuit transportat cu ambulanța la spital. O parte din Mobiliar au fost avariate.

Potrivit primelor investigații ale poliției federale, doi români (20, 24 de ani) ar fi hărțuit sau amenințat în mod agresiv trei femei ucrainene (22-28 de ani) vineri dimineață devreme. Se spune că trei sârbi (25, 26, 28) au venit în ajutorul femeilor. Le-au cerut celor doi români să părăsească restaurantul, ceea ce s-a lasat cu vătămare corporală reciprocă. Un german de 52 de ani a ieșit în cale și se spune că ar fi fost lovit în cap de unul dintre români cu o sticlă de rom. A fost dus la spital cu o ambulanță. În timpul altercației, poșeta unui sârb de 28 de ani a fost furată și ulterior găsită în toaleta bărbaților. El a declarat că lipsesc 420 de euro.

Un total de șapte ofițeri de poliție federală și patru ofițeri de poliție din Bremen erau de serviciu. Cătușele au făcut clic pentru mai multe persoane. În ciuda diferitelor răni, aceștia au refuzat îngrijirea medicală. Cercetările pentru agresiuni, amenințări și furturi sunt în desfășurare.