sursa: internet

Cățelușul returnat: O femeie din Berlin eșuează în procesul împotriva asociației pentru protecția animalelor din München

Cate stele merita presa?0 Votes

O femeie din Berlin nu prea s-a înțeles cu câinele ei salvat din România. Ea a dat în judecată asociația de protecție a animalelor din München, care i-a dat puii – dar instanța a respins procesul.

Atât bolile, cât și comportamentul cățelușului erau de așteptat. Tribunalul districtual din München a ajuns la acest verdict și a respins procesul intentat de o femeie din Berlin împotriva asociației pentru protecția animalelor din München.

Au fost anunțate cheltuielile veterinare

Asociatia mediază câinii străzii din România până în Germania. Într-o auto-dezvăluire, părțile interesate sunt informate că costurile veterinare pot apărea din cauza stresului de călătorie, a modificării furajelor sau a bolilor nedetectate. Cu toate acestea, femeia din Berlin a fost surprinsă că cățelușul ei de patru luni din România are acarieni și viermi.

Nicio rambursare pentru comportamentul tipic catelului

De asemenea, ea s-a plâns că micuțul câine alerga constant prin apartament și ronțăia din mobilă.

Femeia a dat metisul la un cămin de plasament și a cerut de la asociația de mediere restituirea a 615 euro. Deoarece acesta este un comportament tipic pentru căței și răbdarea a fost cerută în mod explicit în timpul fazei de adaptare a câinelui, instanța a respins procesul.

Cate stele merita presa?0 Votes