Fetele (7 și 8) confundă gemetele cu strigatul de ajutor si fug la poliție

Două fete (7 și 8) au alertat poliția din Traunstein duminică după-amiază din cauza unor presupuse solicitări de ajutor. În cele din urmă s-a dovedit: Un cuplu se distrau în pat.

„Faptul că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par, dar că și poliția poate fi de ajutor în clarificarea unor astfel de cazuri, este demonstrat de un incident de duminică după-amiază în orașul Traunstein”, scrie poliția locală într-un comunicat de presă.

Potrivit oficialilor, o fetiță de șapte ani și prietena ei de opt ani au părut destul de entuziasmate la secția de poliție Traunstein. Potrivit propriilor declarații, cele doua auziseră țipete puternice de la o femeie dintr-un apartament din zona și bănuiau în spatele acesteia e o urgență acută. „Cu atât mai mult cu cât, în același timp, au susținut că au auzit ceea ce au descris drept un zgomot de „cuțit” din apartamentul în cauză”, a spus poliția.

Tinerii martori au fost duși la locul presupusei crime într-o mașină de poliție

Întrucât cele două fete nu au putut spune adresa locului presupusei fapte, au mers apoi la locul în cauză împreună cu ofițerii de la Inspectoratul de Poliție Traunstein – dar apoi au așteptat acolo la distanță sigură în fața apartamentului.

O femeie extrem de puțin îmbrăcată i-a deschis ușa ofițerului de la apartamentul desemnat. „Aceasta din urmă, la rândul ei, a fost vizibil surprinsă de vizita poliției, întrucât conform propriilor declarații ea nu se complase decât într-o relație intimă cu iubitul ei”, scrie un purtător de cuvânt al poliției.

Ea nu a vrut să excludă complet faptul că această întâlnire din partea ei „s-ar putea să fi fost și însoțită cu voce tare”, a continuat poliția. Totuși, despre ce au fost zgomotele auzite de fete în acest context a trebuit să rămână fără răspuns. „Din moment ce toți cei implicați au părut bine și aparent nevătămați, acest lucru nu a mai reprezentat o preocupare pentru poliție”, a spus purtătorul de cuvânt.

Poliția: Fetele au făcut totul bine

Potrivit oficialilor, cele două fete, în general, au făcut totul bine cu raportul lor la poliție. Abia sâmbătă o dispută de relație degenerată la Traunreut a chemat poliția – chiar și SEK-ul a fost alertat.

„Indiferent de deznodământul poveștii, a fost o după-amiază distractivă, cel puțin pentru ei, din moment ce aceștia făceau parte în secret din anchetele poliției și li se permiteau să circule prin oraș cu o mașină de patrulare”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției.