În casa din Germania: fetiță (†10 ani) moartă, agresorul (11 ani) s-a deconspirat

O fetiță de zece ani a fost ucisă într-o casă din Wunsiedel, Germania. Presupusul autor al crimei (11 ani) s-ar fi dat de gol prin comportamentul său.

În urmă cu aproximativ o săptămână, o tragedie a avut loc într-un centru de ajutorare a copiilor din Wunsiedel (D): o fetiță de zece ani a fost găsită moartă în camera ei – procuratura presupune că a fost vorba de o crimă.

Suspectat de crimă: un copil de unsprezece ani care locuia în aceeași casă cu victima. Datorită vârstei sale, băiatul are vârsta necesară pentru a comite o crimă. Pentru a-l proteja, poliția și procuratura păstrează tăcerea asupra anchetei.

Băiatul “abia reacționa” după ce a găsit cadavrul

Se știu puține lucruri despre motivul și desfășurarea evenimentelor. Pe baza urmelor găsite pe corpul decedatului, oficialii presupun că băiatul a fost implicat în crimă.

Potrivit ziarului “Bild”, băiatul de 11 ani s-a predat singur după ce a fost descoperit cadavrul.

“Era într-o stare extrem de proastă”, a declarat pentru ziar o persoană familiarizată cu evenimentele de la domiciliu. Băiatul “abia dacă reacționa”.

După ce băiatul de 11 ani a avut un comportament atât de vizibil, anchetatorii au comparat proba de salivă cu urmele de ADN. Aceștia au găsit o potrivire. La început, a fost suspectată o infracțiune sexuală, dar acest lucru a fost clasificat între timp ca fiind puțin probabil.

Doi dintre frații suspectului locuiau, de asemenea, în casa Sfântului Iosif din Wunsiedel, Germania. Se spune că copiii provin din medii dificile și că s-au remarcat anterior.

Fratele în vârstă de 15 ani a fost plasat acum într-un grup în afara casei. Nu se știe unde locuiește acum celălalt copil.