Judecătorii din Hessen au acum plăcerea de a lucra mai mult timp

Judecătorii din landul Hessen ce nu pot sa se desparte de munca, statul are vești bune pentru ei: Limita de vârstă rigidă și, prin urmare, vârsta de pensionare a fost majorată de la 66 la 68 de ani.

În landul Hessa, judecătorii și procurorii vor putea să își amâne pensionarea. Începând de joi, va fi posibilă pensionarea la vârsta de 68 de ani, a anunțat Ministerul Justiției din Wiesbaden. Până acum, exista o limită de vârstă rigidă pentru pensionare, după cum a explicat un purtător de cuvânt. Această limită sa situat în jurul vârstei de 66 de ani.

La ce vârstă se pensionează Judecători si Procurorii in restul Statelor Federale

In general, in toate statele federale se aplica vârsta minima de 65 ani. Dar diferă de la stat federal la stat federal.

Care este pensia pe care Judecători o pot primii?

În cifre absolute, acest lucru înseamnă că: funcționarii publici federali și judecătorii din sectorul federal au primit o pensie medie de 3.150 de euro, bărbații primind în medie 3.300 de euro, iar femeile 2.770 de euro. Funcționarii publici federali de top au ajuns la o medie de 4.820 de euro.

Ce salarii au Judecători si Procurorii in Germania?

Salarul judecătorilor si procurorilor se calculează după categorii de încadrare. Se ia in considerare ani de munca, Postul si responsabilitate.

Salariul unui judecător este cuprins între 54.600 și 74.300 de euro. Orașele cu un număr mare de posturi vacante de judecător sunt Berlin, München, Hamburg.

Cel mai mare salar ce exista la un Judecător este de ceva peste 14.000 euro si îl primește Directorul Curți Federale de Justiție din Germania.

Cam ce salar au Judecători din New York?

Salariul unui judecător al unei curți districtuale federale este (din 2022) de 223.400 de dolari pe an, cel al unui judecător al unei curți federale de apel este de 236.900 de dolari, iar cel al unui judecător al Curții Supreme este de 274.200 de dolari. În plus, este permis un venit de maximum 21.000 de dolari pentru activități didactice.