ATENTIE: Google Drive controlează textele din documentele noastre. Adio SECRET!

Cate stele merita presa?1 Vote

Un document doar cu nr. 1 a fost asigurat în google drive cu numele output04.txt si recunoscut ca “ încălcarea drepturilor de autor

documentul asigurat in google-drive si citit de inteligenta artificiala google

Dr. Emily Dolson este Profesor asistent la Universitatea de Stat din Michigan si studiază dinamica eco-evolutivă în viața artificială, cancer și calcul evolutiv.

Emily a asigurat in contul ei de google-drive, un document pe nume output04.txt si singurul text ce era in document scris a fost nr. „1„. Cateva ore mai tarziu, a primit un mesaj de la Google, cum ca documentul ei “ încalcă drepturile de autor

Codurile google de inteligenta artificiala au recunoscut o ilegalitate în document și pentru asta a blocat contul doamnei Doctor.

Fișierul dvs. „output04.txt” conține conținut care încalcă politica Google Drive privind încălcarea drepturilor de autor și, prin urmare, este posibil ca unele funcții legate de acest fișier să fi fost restricționate.

Google Spionează documentele membrilor/clienților Google !

Nimic nu mai este sigur pe lumea asta! Telefoanele sunt ascultate, emailurile sunt citite și acum vine și citirea documentelor ce le adaugăm în sistemele digitale!

Cum este în Uniunea Europeana cu citirea documentelor?

Politia și Procuratura în UE nu au nici un drept sa ne intre pe computer sau sa ne asculte telefoanele fără un mandat judecătoresc. Articolul 22 GDPR „legea protecției datelor“ spune clar ca inteligenta artificiala nu are nici un drept de a decide asupra unei încălcări. Doar o persoana din carne, sânge și oase poate decide.

Ce putem face noi utilizatorii ?

Este greu de spus dar în principiu nu ar mai trebui sa folosim aceste sisteme de stocare a documentelor. Cel mai bine ar fii, sa nu mai folosim Google, dar din păcate monopolul este atât de puternic, încât dacă am bloca google, nu am mai avea acces la youtube sau google maps.

Cate stele merita presa?1 Vote