Fiica lui Elvis a murit la vârsta de 54 de ani

Lisa Marie Presley, singura copilă a legendei muzicii Elvis Presley († 43 de ani), a murit, cântăreața avea doar 54 de ani.

Ea a murit joi (ora locală) după ce a fost transportată de urgență la un spital din Los Angeles, a spus mama ei într-un comunicat.

„Cu inima grea împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a murit”, a spus Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani. Următorul: „Ea a fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”.

Lisa Marie Presley a fost reînviată de paramedici la casa ei din Calabasas, California, joi dimineață, potrivit TMZ . Ea a suferit un stop cardiac și apoi a fost plasată în comă la spital.

Mama ei, Priscilla, a confirmat situația de urgență pe Twitter și a cerut rugăciuni și intimitate pentru familia ei.

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis și Priscilla Presley. Ea a fost căsătorită de mai multe ori, inclusiv cu Michael Jackson timp de un an și jumătate și cu actorul Nicolas Cage timp de trei luni.

Presley lasă în urmă trei fiice

Presley are fiice gemene de 14 ani și o fiică mare, actrița Riley Keough, 33 de ani. Fiul ei Benjamin Keough a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani.

Marți seara, ea a asistat alături de mama ei la gala Globurilor de Aur. Actorul american Austin Butler a fost onorat pentru rolul principal din filmul „Elvis” ca cel mai bun actor masculin dintr-o dramă.

Celebrul ei tată a fost găsit fără viață la moșia lui Graceland în 1977. La spital, medicii au declarat decesul în urma unui infarct. Un studiu de toxicologie a scos la iveală urme de medicamente prescrise în sângele muzicianului de renume mondial.