Cristian Diaconescu este oficial Presedintele PMP si nu Eugen Tomac

În urma deciziei din 18 Martie 2022, prin care Tribunalul București a decis admiterea contestațiilor Domnului Cristian Diaconescu și obligarea lui Eugen Tomac să aducă acte doveditoare a certificării mascaradei din 19 Februarie 2022, prin care și-a atribuit funcția de președinte PMP, rezultă următoarele:

  1. Eugen Tomac, autoproclamatul președinte al PMP nu era și nu este în măsură să ia decizii în ceea ce privește buna funcționarea a partidului.
  2. Nu este în măsură să numească în funcții președinți de organizații sau să organizeze ședințe în teritoriu prin terți.
  3. Nu are dreptul să ocupe abuziv sediul central al PMP.
  4. Nu are dreptul legal să folosească ștampila partidului.
  5. Nu are dreptul să dicteze înscrisuri în registrul partidului.
  6. Nu are calitatea să-și aroge titulatura de președinte PMP în mass media și în fața membrilor de partid.
  7. Nu are menirea să organizeze acțiuni, fiind de drept până la o decizie definitivă a Tribunalului București un simplu membru în CN ca europarlamentar al partidului.

Cu toate acestea din data de 19 Februarie 2022, Eugen Tomac se comportă ca un președinte cu puteri depline, deși înlăturarea Domnului Cristian Diaconescu s-a făcut în urma unui puci.

Până la o decizie finală a instanțelor competente, singurul care are dreptul de a lua decizii pentru buna funcționare a PMP este Domnul Cristian Diaconescu, ales Președinte statutar în Congresul PMP din Martie 2021 și certificat în Registrul Partidelor Politice.

Menționez că în acest moment Cristian Diaconescu, Președintele PMP are conform ultimelor sondaje o cotă de încredere de 17% în rândul românilor, ceea ce înseamnă că se bucură de o foarte mare popularitate.

‘România Respectată’ este proiectul de țară care îl va aduce pe Domnul Cristian Diaconescu în funcția de Președinte al României în anul 2024., mai precizează purtatorul de cuvant al PMP. (Irinel I.)