Partid înființat de un an își bate joc de membri si susținătorii!

Alianţa pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele şi imaginea lui Liviu Dragnea, anunţă, miercuri, formaţiunea politică: „APP a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea şi numele său în comunicatele şi acţiunile partidului”.

„Biroul Permanent Naţional al Alianţei Pentru Patrie a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea, în cadrul C.E.X. desfăşurat la Bacău în data de 18.08.2022, unde a participat ca invitat, prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea şi numele său în comunicatele şi acţiunile partidului. Biroul Permanent Naţional al Alianţei Pentru Patrie înţelege că motivarea solicitărilor sale vin în urma situaţiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătoreşti definitive prin care are interdicţia de a fi membru al vreunui partid şi de a se implica în politică”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Alianţa Pentru Patrie nu doreşte ca în această perioadă în care Liviu Dragnea are restricţiile impuse de lege „să vulnerabilizeze drepturile şi libertăţile cetăţeneşti ale acestuia”.

„În concluzie, Alianţa Pentru Patrie aşteaptă ca Liviu Dragnea să îşi rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă doreşte să mai facă politică şi eventual să devină Membru APP. Ţinând cont de aspectele enumerate mai sus Alianţa Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele şi imaginea domnului Liviu Dragnea”, se mai menţionează în comunicat.