Băiat (1) s-a înecat cu resturi de mâncare la Creșă

Bochum – Accident îngrozitor într-o creșă din Bochum: Un băiat (1) s-a sufocat în timpul somnului – resturile i-au blocat căile respiratorii.

Urgența s-a produs pe 21 iunie într-o clădire din districtul Bisericii Evanghelice. Copilul fusese culcat de angajați după ce a mâncat și, se pare, nu existau semne de dificultăți de respirație.

Îngrijitorii au oferit primul ajutor

Când îngrijitorii l-au găsit ulterior pe copilul de un an fără viață, i-au oferit imediat primul ajutor. O ambulanță l-a dus pe băiat la spital, dar medicii nu au reușit să-i salveze viața. Pe 24 iunie, medicii au fost nevoiți în sfârșit să stabilească decesul micului pacient.

Poliția și procurorii au demarat o anchetă privind decesul pentru a stabili dacă moartea tragică a copilului ar fi putut fi prevenită.

Într-o autopsie de joi, legiștii au reușit să clarifice în mod clar cauza morții.

„Cu toate acestea, procesul nu a fost încă finalizat, deoarece nu toate întrebările au fost clarificate”, a declarat procurorul superior Andreas Bachmann (57 de ani). El nu a vrut să dea alte detalii despre anchetă din considerație pentru părinții îndoliați.

Accidentul a provocat o mare groază și în rândul celorlalți părinți și educatori. „Suntem cu toții încă șocați și profund afectați”, spune Hannah Praetorius (29 de ani), purtătoarea de cuvânt a districtului bisericesc. Gândurile noastre sunt mai presus de toate la părinții care și-au pierdut copilul într-un accident tragic. Poliția și parchetul sunt, de asemenea, în strânsă legătură cu rudele.