bloggerul Peter F. Mayer din austria cat si presa germana RT.de se vaita ca Romanii si Bulganii nu se mai vaccineaza I erichmocanu.tv

Puțini oameni din România și Bulgaria se vaccinează împotriva coronavirusului. Dozele de vaccin excedentare sunt vândute și donate. În ambele țări, măsurile corona au fost rapid relaxate din nou. O universitate a efectuat sondaje în acest sens.

Există puțin interes pentru vaccinarea împotriva Coronei în România și Bulgaria. În România, 26,9% din populație este vaccinată, în Bulgaria 15,7%. Interesul este atât de scăzut încât ambele țări renunță sau donează aprovizionarea cu vaccin. 

Conform raportului, neîncrederea față de autorități și scepticismul cu privire la vaccinarea împotriva coroanei au fost observate de mult în ambele țări, anunță ambele portaluri.

Nu e de mirare ca romanii si bulgari nu mai au încredere. Daca ne uitam la tarile cu un număr mare de vaccinare, observam ca exact aceste tari au mult mai multe procente de noi infectării. Cum de noi, cei ce nu ne vaccinam, nu avem număr mare de infectare!