Copii abuzati sexual de un supraveghetor din Bayern pe parcursul a mai multor ani!

Un bărbat din Bavaria de Jos este suspectat că a abuzat sexual mai mulți copii în calitate de supraveghetor al taberei de vară. Parchetul și poliția penală Landshut fac cercetări.

După cum a anunțat luni sediul poliției din Bavaria de Jos, Kripo Landshut a fost informat la mijlocul lunii februarie despre suspiciunea de abuz sexual de către un supraveghetor în timpul unei tabere de vară la Marea Baltică în 2015. În cursul anchetei, interogatoriile inițiale au fundamentat suspiciunea față de acuzatul din districtul Landshut. Potrivit poliției, între 2015 și 2021 s-au înregistrat „cazuri multiple de abuz sexual” în rândul a șapte fete cu vârste cuprinse între șapte și unsprezece ani.

Potrivit poliției, bărbatul a mărturisit. La solicitarea PNP, procurorul superior Dr. Alexander Ecker: „Nu pot judeca dacă suspectul a făcut sau nu o mărturisire completă”. Ancheta este în „fază incipientă”. De asemenea, nu se poate spune încă câți copii ar fi fost afectați.

La percheziția apartamentului suspectului au fost ridicate mai multe suporturi de date, a căror evaluare este încă în curs. La solicitarea parchetului Landshut, tribunalul districtual Landshut a emis un mandat de arestare împotriva bărbatului. Tribunalul districtual din Landshut a suspendat din nou mandatul de arestare – printre altele, cu condiția ca suspectul să stea departe de persoanele sub 16 ani.

Maximilian Bohms, purtătorul de cuvânt al sediului poliției din Bavaria de Jos, a declarat PNP că mai multe cazuri de abuz sunt investigate în diferite unități de agrement. Nici poliția și nici parchetul nu au putut oferi alte detalii.