George Simion si Partidul AUR se folosesc de datele de pe lista de doborâre a lui Iohannis, pentru Nunta !

Cate stele merita presa?1 Vote

Președintele partidului AUR George Simion se pregătește de Nunta, așa a anunțat George Simion pe paginile de socializare personale, whatsapp si prin email.

De unde are George Simion si Partidul AUR adresele de email si numerele de Whatsapp?

Este simplu de răspuns. După cum va aduceți aminte, acum câteva luni, partidul AUR a lansat proiectul “Jos Iohannis” unde a indemnat romanii sa semneze pentru demiterea presedintelui Romaniei Klaus Werner Iohannis.

Fiecare cetățean ce a crezut in acest proiect avea doua posibilități de a semna:

  1. Pentru a susține pe hârtie, era necesar de trecut Numele Prenumele, Adresa, Seria CI si CNP, cat si nr de telefon si semnătura.

2. Pentru a susține proiectul “Jos Iohannis” online, a fost necesar pe lângă datele de mai sus si de o adresa de email.

Daca ne luam după datele pe care partidul AUR le prezinta pe pagina lor, se vede clar ca doar cu aceasta campanie “Jos Iohannis” partidul aur a strâns mai bine de 1.733.000 de date personale ale cetățenilor.

Interviu cu erichmnocanu.tv

Buna Ziua doamna Carmen, ce s-a întâmplat de sunteți așa de supărată pe George Simion?

Carmen: De când George Simion si cu partidul sau au ajuns in parlament, chiar am avut speranța ca in Romania se va schimba ceva. Am văzut la televizor foarte multe atacuri asupra lui, dar chiar mă gândeam ca asta este doar pentru al denigra si a face ca partidul AUR sa nu aibe credibilitate.

Dar sa știți ca din păcate chiar îmi pare rău, pentru ca m-am înșelat.

Nu am comandat nici o data online, nu am susținut nici o data ceva pe internet si da întradevăr, am si eu o adresa de email făcută de acum 5-6 ani, dar nu cred ca sunt 10 emailuri primite la aceasta adresa, pentru ca nu o folosesc.

Singura data când am spus ca hai sa susțin si eu proiectul “Jos Iohannis” am luat decizia sa susțin online si chiar mă gândeam daca mai îmi știu adresa de email.

Azi, după câteva luni de zile bune de când am susținut proiectul online, am primit un interesant email de la George Simion si anume Invitație la Nunta sa.

Dar când v-ați dat datele online nu v-ați gândit ca se pot folosi datele dumneavoastră si in alte scopuri ?

Carmen: Ba da, bineînțeles, doar ca am fost oarba si am avut încredere in ei. Mi-am spus de una singura, hai ca daca semnez pentru demiterea președintelui Iohannis, atunci datele mele se vor duce doar in acest scop si nu pentru Nunta lui sau eu știu ce Campanii electorale așa cum se face de zeci de ani de alte partide.

Carmen: M-am înșelat Amarnic!

de la “Jos Iohannis” sa ajung la “Hai la Nunta”

Așteptăm încă reacția președintelui George Simion

Înainte de a scrie aceasta presa, l-am contactat pe whatsapp pe președintele George Simion si i-am cerut dreptul la replica. Din păcate, nici după o ora si 10 minute nu a reacționat. Daca va reacționa, vom posta aici!

Cate stele merita presa?1 Vote