26 iulie telespectatorii News România Protestează! CNA a refuzat să prelungească licența postului NEWS ROMÂNIA la doar un an de activitate!

Last updated:

Fostul post de televiziune Estrada TV a fost vândut în 2020 moment în care acționariatul s-a schimbat. La un an distanță Estrada TV a devenit News România. Un post independent care a adus publicului informații corecte, reale însoțite întotdeauna de dovezi de necontestat.

News România – postul TV care nu a primit bani de la Guvern pentru a face propagandă pe perioada pandemiei și unde s-a prezentat întotdeauna adevărul este in pericol de a fi închis.

Joi, 21.072022, membrii CNA au încălcat Constituția votând în unanimitate împotriva prelungirii licenței de emisie care expiră pe 30.07.2022, fără ca aceștia să aibă nici măcar un singur motiv în favoarea închiderii postului. Precizăm că perioada de 9 ani de activitate a fost cea de 8 ani a postului Estrada TV (adică a vechilor patroni) + 1 an al postului NEWS ROMÂNIA. Practic Postul nostru a avut ocazia să funcționeze doar un an și să emită pentru dumneavoastră deoarece legea pentru unii este interpretabilă și se interpretează în favoarea celor care trag sforile.

CNA a motivat că acest post TV News România nu reprezintă interesele poporului (insultând astfel sutele de mii de telespectatori care ne urmăresc și ne apreciază), că postul nu este de interes public și că a dezinformat atat in perioada pandemiei cât și în perioada războiului (în condițiile în care s-au prezentat inclusiv documente oficiale și studii științifice și în emisiuni au fost invitați pro și contra subiectelor prezentate).

Prin votul dat joi, CNA a călcat în picioare drepturi constituționale printre care dreptul la opinie, dreptul la liberă exprimare și dreptul la muncă al angajaților postului TV.

Marți, 26 iulie 2022, la ora 08:00 telespectatorii noștrii au hotărât să meargă la CNA pentru a depune în scris cu număr unic de înregistrare solicitarea de prelungire a licenței postului TV News România. Aceștia doresc să ceară membrilor CNA să comunice fiecărui telespectator în scris care sunt motivele care au stat la baza votului lor pentru neprelungurea licenței de emisie.

Ca semn de apreciere față de demersul de solidaritate inițiat de telespectatorii NEWS ROMÂNIA, echipa postului nostru va fii și ea prezentă marți 26 iulie în fața sediului CNA.

Daca si voi doriți ca acest post de televiziune sa primească licența mai departe va rugam apăsați aici si trimiteti un email către CNA cu textul „Prelungiți Licența pt. NewsRomania“