„Shedding“ acum dovedit: Vaccinurile cu ARNm COVID-19 sunt contagioase

Multă vreme, mulți oameni nevaccinați s-au temut că persoanele vaccinate împotriva Corona ar putea emite proteina de vârf a virusului SARS-CoV-2. Există o serie de grupuri și canale pe rețelele de socializare care colectează rapoarte de la presupusele victime ale acestei „vărsări de vaccin” și oferă sfaturi despre cum să vă protejați de persoanele vaccinate. spune Dr. Hannes Strasser

Din ce în ce mai mulți pacienți nevaccinați din cabinetul meu se tem să nu se „infecteze” cu vaccinarea și nu doresc transfuzii de sânge de la persoanele vaccinate în timpul operațiilor pentru că nu vor să primească „sânge toxic”. Și tot mai mulți oameni nevaccinați se organizează pentru a primi sânge de la persoane nevaccinate doar în caz de urgență.

Pana acum negat categoric

Eliminarea vaccinului este eliberarea sau transferul componentelor vaccinului în sau în afara corpului persoanei vaccinate. Până acum, posibilitatea că există eliminarea vaccinurilor a fost negat categoric în mass-media și de „experți” . Proteina cu vârf nu poate fi transferată și nici mARN-ul vaccinurilor nu poate fi transferată. Vaccinarea este recomandată chiar și femeilor însărcinate și mamelor care alăptează.

Detectabil în laptele matern

Într-un studiu pilot revoluționar, totuși, această eliminare „imposibilă” a vaccinului a fost acum dovedită pentru prima dată. Acest studiu a examinat dacă ARNm-ul vaccinului COVID-19 poate fi detectat în laptele matern extras de femeile care alăptează care au primit vaccinul în decurs de 6 luni de la naștere. 5 femei au primit vaccinul Moderna și 6 femei au primit vaccinul Biontech/Pfizer.

Dintre 11 femei care alăptează înscrise, urme de vaccinuri Biontech/Pfizer și Moderna ARNm au fost detectate în 7 probe de la 5 femei diferite în momente diferite până la 45 de ore după vaccinare. Acest studiu demonstrează pentru prima dată că ARNm din vaccinurile COVID-19 călătorește către celulele glandelor mamare și de acolo către laptele matern.

Consecințele sunt imprevizibile

Acum este un fapt de necontestat că, după administrarea vaccinului, nanoparticulele lipidice care conțin ARNm de vaccin migrează către glandele mamare prin căi hematogene și/sau limfatice. Și de acolo, ARNm-ul vaccinului este apoi eliberat în laptele matern.

Ceea ce este deosebit de deranjant este că nu este transmisă proteina spike, ci ARNm-ul vaccinului, care este vaccinul și modelul pentru proteina spike. Vaccinul trecut poate – teoretic – produce proteina spike la copil. Dacă, unde, când, pentru cât timp și cu ce consecințe este încă complet neclar. În teorie, totul este posibil până la proba contrarie, fără datele relevante nimic nu poate fi exclus, nimic deloc.

Nu știm dacă vaccinul se acumulează la bebeluși, cât timp rămâne în organism, ce face acolo, dacă schimbă sistemul imunitar, dacă bebelușii sunt apoi „vaccinați” și așa mai departe. Și: dacă femeile care alăptează pot excreta mARN-ul vaccinului prin laptele matern, cine spune că nu poate fi excretat și prin bilă, scaun, urină, transpirație, saliva sau poate chiar prin respirație?

Dacă un „expert” spune acum că acest lucru „cu siguranță nu este posibil”, atunci răspund doar : acestea și multe alte publicații științifice au dovedit de mult că, din păcate, se pot întâmpla mult mai multe după vaccinările împotriva COVID-19 decât s-ar fi dorit anterior. admite. Până la efectele secundare severe și moartea.

Politician curajos Mag. Gerald Hauser (FPÖ) – cu el Dr. Bestsellerul lui Strasser „Raus aus dem Corona-Chaos” ( comanda aici ) – a abordat deja posibilitatea într-o întrebare parlamentară, dar ministrul Sănătății a ignorat-o:

Dezastrul Contergan

Totul îmi amintește de catastrofa Contergan. Jurnalul medical a titrat-o în 2007. După introducerea medicamentului talidomidă în 1957, care a fost administrat și femeilor însărcinate, autoritățile sanitare au trecut ani de zile cu vederea faptul că s-au născut mii de copii cu dizabilități. Ani de zile acest lucru nu a fost observat. Pacienții tuberculoși și sifilitici au fost înregistrați, raportați și, dacă era necesar, tratați sub constrângere de stat.

Același stat – de la departamentul de sănătate până la ministerul responsabil – părea să închidă ochii la ceea ce era atunci cea mai gravă amenințare pentru sănătate pentru populație. Experții și-au colectat datele chiar până la începutul catastrofei. După aceea nu au văzut „lemnul pentru copaci”. Au avut încredere doar în „faptele dure” ale epidemiologiei și statisticile științifice pe termen lung. Cazurile individuale care nu se potriveau au fost interpretate ca o confirmare a regulii.

Vă sună cunoscut? Nu este aceeași reacție de la introducerea vaccinărilor COVID-19? Riscurile, efectele secundare, decesele și avertismentele de la medici și oameni de știință despre COVID-19 nu sunt, de asemenea, negate, minimalizate? Cei care au fost vaccinați nu sunt pozați și ca „nebuni”, „simulanți” și idioți?

Renunțați la standardele medicale

Faptul că tocmai vaccinările împotriva COVID-19 sunt recomandate femeilor însărcinate și mamelor care alăptează, care sunt doar parțial aprobate (sau deloc în cazul celei de-a patra vaccinări), este o altă pauză clasică cu standardul încercat și testat anterior. proceduri medicale. „Vaccinăm imediat”, fără date esențiale, fără experiențe de lungă durată. Și abia după aceea îți dai seama ce s-a întâmplat cu adevărat. Ne expunem astfel populația, în acest caz femeile însărcinate, femeile care alăptează și bebelușii din întreaga lume, la un risc pe care încă nu îl putem estima.