Tara lucrului bine Facut – Trei adolescenti cunoscuti de politie, iau la bataie un tanar de 15 ani

Un tânăr este bătut aproape până la moarte într-un cimitir din Herne. Presupușii autori sunt tot copii. Trio-ul este cunoscut poliției.

Se spune că trei copii aproape că au ucis un băiat de 15 ani într-un cimitir din Herne. Victima a fost descoperită de un martor sâmbătă dimineață și era grav rănit. Acesta nu a putut fi audiat încă, a declarat luni un purtător de cuvânt al poliției.

Politia Criminala a depistat trei băieți

Comisarii au identificat rapid trei băieți de 12 și 13 ani despre care se spune că ar fi lovit cu pumnul tanarul atât de tare încât nu se poate exclude că viața lui e în pericol. Starea lui este acum stabilă.

Trio-ul, care este deja cunoscut de poliție, au petrecut împreună cu victima. De ce a apărut excesul de violență rămâne încă de stabilit. După finalizarea interogatoriilor, copiii aflați în răspundere penală au fost predați ocrotitorilor legali. precizeaza focus.de

Tara lucrului bine Facut!

Politia Germana cat si Jugendamt-ul (protectia copilului) iau in custodia statului anual peste 50.000 de copii de la familile de cetatenie straina, ilegal si fara un motiv bine intemeiat. In cazurile clare unde politia ii cunoaste deja pe tinerii ce fac probleme, ii duce inapoi la parinti!

Concluzie: Copiii ce invata, ce merg la biserica, ce sunt cuminti sunt o paguba a natiunii – Copiii penali cunoscuti de politie sunt viitorul Germaniei!