Utilizatori PayPal vizați de escroci

Cate stele merita presa?0 Votes

E-mailurile care semnalează o nevoie urgentă de acțiune ar trebui verificate cu atenție și calm. Pentru că este adesea phishing. În prezent, clienții PayPal sunt din ce în ce mai mult vizați de escroci.

Este posibil ca consumatorii să primească e-mailuri îngrijorătoare chiar acum. Se precizează că contul ei PayPal a fost folosit pentru a plăti pe un site de jocuri de noroc. Ar trebui să puteți opri plata dacă vă conectați imediat la contul dvs. Paypal folosind un link furnizat în e-mail. Acestea sunt foarte probabil încercări de fraudă sau phishing pe scurt.

Avertisment despre phishing pentru utilizatorii PayPal

Oricine primește în prezent unul sau e-mailuri similare nu trebuie să creadă mesajul și nu trebuie să facă clic pe niciun link din el. Avertizează portalul de protecție a consumatorilor „Watchlist Internet”. În spatele mesajului se aflau criminali care își încercau mâna la phishing. Ei doresc să smulgă datele de acces pentru contul lor cu serviciul de plată menționat și datele cardului de credit de la utilizatorii PayPal.

Ei bine, presupusa pagină PayPal falsă

Victimele sunt direcționate către un presupus site PayPal. Este destul de bine falsificat, dar dacă ești atent, are o adresă web ciudată.

În general, dacă nu sunteți sigur de mesajele care sugerează blocarea contului sau tranzacții dubioase: În primul rând, conectați-vă calm la contul în cauză în modul obișnuit și verificați. În acest fel, se poate clarifica rapid că afirmațiile făcute în e-mailuri sunt fictive.

Ce pot face victimele

PayPal  însuși oferă informații detaliate pe site-ul său web pentru recunoașterea e-mailurilor frauduloase și sfaturi despre ce ar trebui să facă clienții atunci când primesc un astfel de mesaj. E-mailurile de phishing PayPal pot fi, de asemenea, redirecționate către spoof@paypal.com înainte de ștergere, pentru a permite companiei să investigheze mesajul și înșelătoria.

Oricine a fost luat de escroci și și-a dezvăluit datele pe site-urile de phishing ar trebui să-și schimbe direct parola PayPal și să-și informeze banca despre cardul de credit. Dacă sumele au fost deja debitate, ar trebui să încercați ca banca să le recupereze. În cazul în care prejudiciul financiar cauzat nu poate fi remediat, singura opțiune este de a sesiza poliția.

Si Organizatia AEBS.org a primit un email, de platit 2.000 euro

AEBS.org a depus o reclamație la PayPal (trimis către spoof@paypal.com)

Cate stele merita presa?0 Votes