Noi pachete anti-inflație: Acești oameni primesc 200 EUR

Pe lângă pachetul anti-inflație al guvernului, statele federale plănuiesc și mai multe măsuri de ajutor. Acestea sunt adesea plăți unice.

Guvernul federal a decis joi noi măsuri împotriva inflaţiei . Aceasta include, printre altele, 300 de euro pentru grupurile deosebit de afectate sau bonusul climatic de 500 de euro.

Pe lângă pachetul anti-inflație al guvernului, statele federale plănuiesc și mai multe măsuri de ajutor. Acestea sunt adesea plăți unice. Unele state federale finanțează ajutorul din veniturile din industria energetică, relatează ORF.

Elevii din Austria Inferioară primesc 100 de euro

În Carintia, de exemplu, din iulie va fi o plată unică de 200 de euro pentru persoanele care sunt dezavantajate financiar. În Vorarlberg ar trebui să existe mai multă asistență pentru locuințe și o subvenție mai mare pentru încălzire.

Austria Inferioară plătește 100 de euro „bani pentru începerea școlii” studenților și ucenicilor. Salzburg mărește tariful standard pentru copii, precum și subvențiile pentru costurile de electricitate și încălzire. Burgenland intenționează, de asemenea, să mărească subvenția pentru costurile de încălzire.