„Zilele veverițelor”, în aceast weekend (foto)

În acest weekend și în prima zi a lunii iunie, la Buzias se va desfășura pentru a 18-a oară anul acesta popularul și mult așteptatul Festival Ziua Veveriței și Sărbătoarea Colonadei.
Festivalul este dedicat locuitorilor ospitalieri și prietenoși din faimosul parc al orașului, care odinioară i-a înveselit pe turiști și al căror număr este din nou în creștere.
Festivalul va include și concursul gastronomic la fel de popular „Cele mai bune salmare din Banat”, dar vor fi și grătare, mici si gulaș la ceaun, vinuri locale din podgoriile Silagiu și nu numai.

Sâmbătă1. Iunie
10.00 – 12.00Quintet de corade – Concert pe Colonadă
Strada Principală, în faţă la Casa de Cultură
16:00Spectacol de muzica uşoară:
Concert cu Asar
17:00Explosive
18:00Springtime Band
19:00Silvia Stoiană
20:15Spectacol exploziv cu Orchestra condusă de maestrul Miša Mijatović cu soliștii Milica Milovanović și Radiša Urošević (Serbia)
Duminica2. Iunie
10.00- 12.00Program de divertisment pentru copii, cu trupa de Animatori ,,TAIMPARTY,,
14.00 – 14.30Concursul gastronomic ,,Cele mai bune sarmale din Banat”
13.00 – 22.00Spectacol ansambluri folclorice: ANSAMBLUL HORA BELINȚULUI, ANSAMBLUL “LALEAUA PESTRIȚĂ”– NIȚCHIDORF, ANSAMBLUL “VERMEȘANA” , ANSAMBLUL DE DANSURI GERMANE “VERGISSMEINNNICHT” – BUZIAȘ, ANSAMBLUL “IZVORAȘUL” TINERET – CASA DE CULTURĂ BUZIAȘ, ANSAMBLUL, “IZVORAȘUL,” JUNIOR – GRUPA MARE SI GRUPA MICA – CASA DE CULTURA BUZIAS, ANSAMBLUL ”SOROCUL” AL CASEI DE AJUTOR RECIPROC AL PENSIONARILOR – PRIMATIM TIMIŞOARA, ANSAMBLUL “JUNII GUGULANI”
SOLIȘTI INVITAȚI: RAMONA VITA, LILIANA LAICHICI , VASILE CONEA, ADRIAN STANCA, CARMEN POPOVICI, FELICIA STOIAN, CORNELIA LUPULESCU, RAMONA GOMBOȘ, OANA STANCA , RALUCA STANCA, ROXANA TEODORESCU, FRANCESKA RIF, SEBASTIAN RĂMNEANTU, DARIUS HEGHES, TROCAN SERGIU, RAZVAN POIENAR, DUGALIE SORIN, RAMONA ILIEȘ DRĂGAN, PATRICIA CIMPONIERU, ADELA JURCHESCU
Organizator spectacol: Casa de Cultură Buziaș, Coordonator: Adrian Stanca.
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu