Copilul de 3 ani stătea pe balcon în frig și striga după ajutor

Tatăl, beat, doarme profund. Între timp, fiul său de trei ani, cu hipotermie, strigă după ajutor pe un balcon din Memmingen.

Poliția din Memmingen a primit un mesaj de la un locuitor din zonă joi, 19 ianuarie 2023, în jurul orei 21:15: Un copil de trei ani stă pe balcon în Ulmer Straße și cheamă părinții sau ajutor.

Patrula Inspectoratului de Poliție Memmingen, împreună cu pompierii Memmingen și un echipaj RTW, au pătruns în apartament prin ușa deschisă a balconului și l-au găsit pe tatăl copilului de trei ani, care era în stare de ebrietate și adormise adânc.

Poliția a găsit un băiat hipotermic pe balcon în Memmingen

Copilul de trei ani a contractat o ușoară hipotermie din cauza că era în aer liber. Băiatul nu a fost nevoit să meargă la spital. Băiatul a rămas în apartament după instrucțiunile urgente ale tatălui de la poliție. Acesta este cercetat sub suspiciunea de vătămare corporală din culpă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu