Intoxicat de alcool o Dentista dezbrăcat face ravagii într-o benzinărie

O femeie dezbrăcată se dezlănțuie seara la o benzinărie țipând si înjurând – șoferii sunt îngroziți și filmează scenele ciudate pe telefoanele lor mobile. Apoi se dovedește că femeia dezlănțuită este un dentist beat!

Faptul că medicul în vârstă de 49 de ani din Renania de Nord-Westfalia este în stare de ebrietate nu este un caz izolat: în trecut, medicul a provocat deja agitație și a condus la operațiuni ale poliției. Se spune că medicul este dependent de alcool și medicamente – dar i se permite totuși să continue să profeseze și să trateze pacienții.

Scene ciudate au avut loc pe amplasamentul benzinăriei Foto: Private

Potrivit BILD, abia miercuri a apărut o situație amenințătoare în cabinetul ei: Medicul a apărut cu o macetă, agitând-o și strigând: “Sunt în junglă”.

Asistenții medicului au anulat apoi toate programările pacienților: “Medicul s-a îmbolnăvit în scurt timp”, au spus ei la telefon.

Potrivit personalului, a fost doar cu noroc că nu au existat erori de tratament în scaunul dentistului: “Ea poate fi bucuroasă că are un asistent cu experiență.”

Medicul strigă în direcția unui șofer în fața benzinăriei Foto: Private

Numai în acest an, medicul a fost deja acuzat de șapte infracțiuni, inclusiv insultă, agresiune și droguri. Cel mai recent, poliția a prins-o goală pe stradă – cu o alcoolemie de 3,2 la mie. Ea și-a petrecut noaptea în arest.

Cum se poate ca un medic în mod evident alcoolic să poată continua să își facă treaba?

Medicul nu este străin de autoritatea de supraveghere responsabilă – dar guvernul districtului Arnsberg are mâinile legate: Obstacolele pentru retragerea licenței de practică sunt foarte mari.

Un purtător de cuvânt a confirmat pentru erichmocanuTV: “Examinăm toate opțiunile legale”.

Potrivit informațiilor erichmocanuTV, medicul a solicitat deja ajutor profesional de mai multe ori, dar a anulat întotdeauna terapiile. Stomatologul nu a dorit să comenteze incidentele atunci când a fost întrebat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu