Cine este Sebastian Stan alias Bucky Barnes

Sebastian Stan ține prima pagină a ziarelor cu afacerile sale cu femei. Mass-media ar trebui să se concentreze asupra actului său actoricesc – pentru că este ceva deosebit.

PrenumeSebastian
NumeStan
Născut
13.08.1982, Constanța / Romania
ZodiaLeu
Varsta42
Înălțime180 cm
PartenereAlejandra Onieva (din 2020)Margarita Levieva (2014-2016)Jennifer Morrison (2012-2013)Dianna Agron (2011-2012)Leighton Meester (2008-2010)
Nascut

Sebastian s-a născut în Constanta și a crescut acolo, până când mama sa a emigrat cu el la Viena, pentru că acolo s-a angajat ca pianistă. Probabil de aici provine porecla sa oarecum ciudată “Soldatul din Viena”.

Oferta rol principal

Înainte ca Sebastian să fie distribuit pentru rolul lui Bucky Barnes în “Captain America – Primul Răzbunător”, a fost chiar în discuții pentru rolul principal al lui Steve Rogers/Capitanul America. Cu toate acestea, după cum știm cu toții, rolul i-a revenit lui Chris Evans.

Iubite

Pe lângă celelalte foste iubite ale lui Sebastian, cântăreața și vedeta din “Glee”, Dianna Agron, se adaugă și ea pe lista fostelor sale iubite.

Interes

Comunicarea este totul – în meseria lui, dar și când vine vorba de întâlniri. Pentru Sebastian, este deosebit de important la prima întâlnire ca cealaltă persoană să poată purta conversații interesante cu el.

Sebastian Stan pare a fi un adevărat afemeiat. Dacă te uiți la fostele și fostele sale iubite, ai zice că ia cu el câte o femeie nouă de pe fiecare platou de filmare sau serial.

Totul a început cu Leighton Meester, colega lui Sebastian din “Gossip Girl”, care a jucat-o pe scorpia Blair Waldorf în serial. El a fost văzut în rolul dubiosului Carter Baizen în serialul pentru adolescenți din 2007 până în 2010. Pentru a coincide cu finalul serialului, și relația sa amoroasă cu Leighton s-a destrămat. Doar o coincidență? 2012 a marcat începutul unui nou serial pentru Sebastian – și o nouă poveste de dragoste. Deși a apărut doar în șase episoade din serialul de basm “Once Upon a Time…”, a fost suficient pentru ca el să se cupleze cu colega sa Jennifer Morrison, șeriful din Storybrooke. Totuși, și această relație s-a destrămat după doar un an.

Desigur, succesoarea lui Jennifer Morrison, actrița Margarita Levieva, nu l-a luat pe Sebastian direct de pe platoul de filmare. Cei doi s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru pelicula “Toy Boy”, în 2009, dar abia cinci ani mai târziu au devenit iubiți. Și da, Sebastian Stan face și el filme, și nu fără succes. Actorul de origine română are în CV câteva filme de succes pentru vârsta sa fragedă. El a jucat alături de Natalie Portman și Mila Kunis în filmul “Black Swan”, al lui Darren Aronofsky, premiat cu Oscar. Doar un an mai târziu, a fost distribuit în rolul lui Bucky Barnes/Soldatul de iarnă, cel mai bun prieten al lui Captain America, în “Captain America – The First Avenger” și a mai apărut în fața camerei de filmat în acest rol și pentru filmele Marvel “The Return of the First Avenger”, “Ant-Man”, “The First Avenger: Civil War”, “Black Panther” și “Avengers: Infinity War”.

Dar Sebastian este foarte versatil și nu poate fi catalogat deloc. În tragicomedia “Ricki”, cu Meryl Streep și Kevin Kline, și în superproducția “The Martian – Salvați-l pe Mark Watney”, și-a dovedit încă o dată talentul actoricesc în rolul unui medic de la NASA. Doi ani mai târziu, a strălucit alături de Adam Driver, Daniel Craig și Katie Holmes în comedia de jafuri “Logan Lucky” a lui Steven Soderbergh, iar în 2017, a impresionat în filmul biografic nominalizat la Oscar “I, Tonya”, în rolul soțului violent al fostei patinatoare artistice Tonya Harding.

Așadar, lucrurile nu puteau merge mai bine din punct de vedere profesional – și privat? Sebastian Stan s-a despărțit de iubita lui, Margarita Levieva. Dar, la cât de ocupat este actorul cu filmele, fără îndoială că în curând își va întâlni următoarea mare iubire pe platourile de filmare.

 • 2007-2010: ”Gossip Girl” (Fernsehserie)
 • 2009: ”Toy Boy”
 • 2010: ”Black Swan”
 • 2011: ”Captain America: Primul răzbunător”
 • 2012: ”Once Upon a Time – Es war einmal …” (Fernsehserie)
 • 2012: ”Gone”
 • 2014: ”The Return of the First Avenger” (Întoarcerea primului răzbunător)
 • 2015: ”Ant-Man”
 • 2015: ”Ricki – Wie Familie so ist”
 • 2015: ”Der Marsianer – Rettet Mark Watney”
 • 2016: ”The First Avenger: Războiul civil”
 • 2017: ”Logan Lucky”
 • 2017: ”I, Tonya”
 • 2018: ”Black Panther”
 • 2018: ”Avengers: Războiul infinitului”
 • 2019: ”Avengers: Endgame”
 • 2020: ”The Devil All the Time” (Diavolul tot timpul)
 • 2020: ”Monday”
 • 2022: ”The 355”
 • 2022: ”Fresh”
 • 2023: “Sharper”

Recunosc: Dintre toate vedetele de la Hollywood, filmografia sa este ceva mai scurtă decât a altora. Dar faptul că au existat atât de multe superproducții în mai puțin de 20 de ani vorbește de la sine. Așa că este cu atât mai frumos să vezi când “marii” se apreciază reciproc și nu încetează să învețe de la propriii idoli. În thrillerul ”Sharper”, Sebastian Stan joacă alături de icoana Julianne Moore, care a fost și coproducător al filmului. El și ceilalți membri ai distribuției sunt de acord: au abordat proiectul în principal datorită lui Moore – a lucra cu ea a fost ca o clasă de măiestrie.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu