Azi începe Festivalul din Stuttgart

Bun venit la cea de-a 176-a ediție a Cannstatter Volksfest! 

Construcția corturilor și atracțiilor de festival este deja finalizată, din nou pe Wasen în Stuttgart. 
Numarul vizitatorilor este deja în creștere: cel de-al 176-lea Cannstatter Volksfest va fi   sărbătorit în perioada 22 septembrie – 8 octombrie 2023 .
ore de deschidere:

De luni până joi12-11 p.m
vineri12:00-miezul nopții
sâmbătă11 a.m. până la miezul nopții
duminică11 a.m. până la 11 p.m
Program special de deschidere
Vineri 22 septembrie3 p.m.-miezul nopții
luni 02.10.12:00-miezul nopții
Marți 03.10. 11 a.m. până la 11 p.m

Începutul festivalului se va bucura de vreme bună sâmbătă și duminică, cu temperaturi cuprinse între 7 si 20 de grade celsius, fără urme de ploaie.
Invita-ti prietenii și vino sa petrecem împreună!

IMPORTANT: Dă un tag la această postare prietenilor cu care vei veni la festival, sa vedem câți români petrecăreți ne vom aduna în acest an!

Parada festivalului popular

Cu o istorie de peste 200 de ani, festivalul popular are o mare tradiție. Și acest lucru se menține și: o experiență pentru întreaga familie este parada festivalului popular , care are loc întotdeauna în prima duminică a festivalului.

Cannstatter Volksfetzeitung

Din 2000, Cannstatter Volksfetzeitung furnizează informații despre evenimentele curente la Cannstatter Volksfest. Rapoartele interesante și rapoartele interesante oferă o mulțime de informații interesante despre Wasen. Cea mai recentă ediție din 2023 poate fi găsită ca versiune online pe care o puteți citi direct , imprima sau descărca. 

Adrian Iftode