Elev roman de cl. 6-a rănit în timpul unui experiment la scoală din Germania – profesorul este anchetat

O clasă se află în zona exterioară a școlii. Profesorul dorește să efectueze un experiment. Prea mult lichid inflamabil creează un jet de flacără periculos.

Jettingen – Doi elevi au suferit arsuri în urma unui experiment eșuat în clasă. În timp ce unul a putut părăsi între timp spitalul cu răni minore, un copil de 12 ani a fost dus la spital cu elicopterul de salvare cu răni grave, potrivit poliției.

Profesoara în vârstă de 39 de ani de la școala din Jettingen (districtul Böblingen) este anchetată pentru vătămare corporală din neglijență. Ea ar fi adăugat prea mult lichid inflamabil în timpul încercării de miercuri dimineață. Acest lucru a provocat incendiul care i-a rănit pe cei doi băieți.

Întreaga clasă s-a aflat în zona exterioară a școlii pentru experiment. Experimentul presupunea amestecarea diferitelor substanțe și aprinderea lor. Potrivit poliției, profesorul a adăugat mai mult lichid inflamabil, probabil pentru a accelera reacția. Elevii nevătămați fizic au primit consiliere psihologică.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu