Cine este vedeta ce umbla prin ploaie dezbrăcată, doar cu o pelerina de ploaie?

Pentru majoritatea oamenilor, o pelerină de ploaie este accesoriu potrivit pentru o excursie în natură sau o plimbărică rapidă la cumpărături toamna.

Însă Bianca Sensori, care a sosit luni la un studio de muzică din Los Angeles, a reușit să demonstreze tuturor că hainele de ploaie pentru purtarea zilnică sunt cea mai recentă tendință de modă pentru 2024.

Soția lui Kanye West, în vârstă de 29 de ani, a ales să nu poarte nimic sub haina de ploaie ușoară. Totuși, ea a accesorizat ținuta cu cizme negre până la genunchi.
Câteva cuvinte pe partea din față a peleriței i-au acoperit sânii și stomacul amplu, dar uneori simțea că trebuie să-și acopere zona bikinilor cu mâinile, ca să nu se poată vedea nimic.

Cu cealaltă mână, Bianca l-a îmbrățișat pe Kanye West, în vârstă de 46 de ani, care era îmbrăcat în stilul lui semnătură, cu un poncho kaki supradimensionat și cizme negre.
Citiți povestea completă: Bianca Sensori este complet goală sub o haină transparentă de ploaie pe străzile din Los Angeles.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu