Mare schimbare la Netflix din 2023! Partajarea contului nu mai este permisă

Netflix nu va mai permite partajarea parolelor din 2023. Serviciul de streaming este serios și va percepe bani suplimentari pentru sub-conturi.

În 2022, au existat informații repetate că Netflix a vrut să ia măsuri împotriva partajării parolelor. Gigantul de streaming a activat funcția „Transfer profil” în Germania abia la sfârșitul lunii octombrie , care are scopul de a simplifica înregistrarea propriului cont.

2023 ar trebui să fie de fapt sfârșitul partajării parolelor, după cum a raportat The Wall Street Journal .

Netflix: Nu mai partajați parole din 2023

În timpul pandemiei corona , Netflix s-a bucurat de un număr bun de abonați. În prima jumătate a anului 2022, însă, serviciul de streaming a pierdut 1,2 milioane de abonați. După încheierea blocării, utilizatorii au petrecut mai puțin timp în fața televizorului și a existat, de asemenea, o gamă mai largă de servicii de streaming. Nu în ultimul rând, creșterile regulate de preț ar trebui să fie un spin în partea abonaților Netflix.

Pentru a contracara acest lucru, gigantul de streaming a lansat un abonament mai ieftin, finanțat prin anunțuri. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost tocmai bine primit de către utilizatori, așa cum a arătat primul bilanț .

Acum Netflix vrea să scape de „cea mai mare problemă” a sa și ia măsuri împotriva partajării parolelor. Un studiu din 2019 a arătat că serviciul de streaming a pierdut 135 de milioane de dolari în fiecare lună din cauza partajării parolei.

La începutul anului 2023, serviciul de streaming vrea acum să treacă la un nou model: oricine împărtășește parola cu persoane din afara propriei gospodării ar trebui să plătească suplimentar pentru aceasta.

Așa ar trebui să arate noul model de abonament

Netflix a testat deja noul model de abonament în America de Sud. Acolo, deținătorii de cont trebuiau să plătească 2,99 USD per subcont în plus față de abonamentul de bază.

În ceea ce privește planurile pentru anul viitor, Netflix a scris într-o declarație: „Am găsit o modalitate bine gândită de a monetiza partajarea contului și vom începe să o lansăm în continuare la începutul anului 2023.” oferă posibilitatea de a transfera profilul în propriul lor profil. cont, precum și posibilitatea deținătorilor de a-și gestiona mai ușor dispozitivele și de a crea subconturi („membru suplimentar”) în cazul în care doresc să plătească pentru familie și prieteni.”

Momentan nu se știe dacă și când anume va veni modelul și în Germania.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu