city night explosion firework
Photo by Pixabay on Pexels.com

Interdicție strictă a petardelor în noaptea de Revelion, amenințată cu amendă de 3.600 de euro

Deși este deja o tradiție pentru mulți, „Böllern” este strict interzis în zona orașului. Există chiar și penalități de până la 3.600 de euro.

În noaptea de Revelion, nu numai că vor apărea dopurile anul acesta, dar și focurile de artificii vor provoca mult zgomot. Cu toate acestea, oricine este prins cu așa-zișii petarde ar trebui să fie pregătit pentru o amendă uriașă: tragerea de rachete este interzisă în zona orașului conform legii pirotehnicii. Oricine rezistă la asta poate chiar să încaseze amenzi de până la 3.600 de euro. 

Distracție petarde cu excepții legale

Sunt permise artificiile de categoria F1, spre deosebire de categoriile F2, F3, F4. Acestea includ, de exemplu, biscuiți, stropitori pentru prăjituri sau scânteie.

Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este suficient, petarde , artificii de baterie și rachete (categoria F2) pot fi trase în afara zonei orașului. În raza locală, doar primarii respectivi pot pune în vigoare o excepție corespunzătoare.

Deosebit de important:  rachetele și petardele trebuie achiziționate numai din magazinele specializate austriece.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu