Un român joaca pentru Austria la Jocurile Olimpice

Collins Valentine Filimon, de origine română, a primit joi cetățenia austriacă, iar confirmarea de calificare din partea Federației Internaționale de Badminton (BWF) a fost de asemenea deja primită, a anunțat joi federația austriacă. Nominalizarea oficială va fi făcută de Comitetul Olimpic Austriac (ÖOC).

Filimon joacă pentru echipa națională a Austriei din septembrie 2021. Cu performanțe puternice în perioada de calificare (mai 2023 – aprilie 2024), jucătorul de 26 de ani de la ASKÖ Traun a urcat pe locul 111 în clasamentul mondial și s-a calificat pentru proba de simplu masculin de la Paris.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu