Un Roman ajunge în fata Judecătorilor pentru sex cu o oaie

Un român trebuie să răspundă marți, la Tribunalul provincial din Salzburg, pentru presupuse acte de cruzime față de animale. Acesta este acuzat că a agresat sexual o oaie în Flachgau.

Potrivit anchetatorilor, proprietarul a intervenit și a încercat să îl imobilizeze pe agresor, dar a suferit o rană la braț în acest proces. Infracțiunea de zoofilie sau bestialitate nu mai există în Austria. Această lege a fost abolită în urmă cu 20 de ani.

Doar dacă un animal este rănit, infractorii trebuie să se aștepte la pedepse. Cu toate acestea, Legea privind protecția animalelor prevede că actele sexuale cu animale sunt interzise.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu