Mașină confiscată: Polonezul circula cu peste 80 km/h cu viteză excesivă

Ieri seară, un șofer care conducea cu viteză excesivă a fost prins pe autostrada A13, în apropiere de stația principală de taxare. Acesta circula cu o viteză excesivă de 82 km/h, iar mașina sa a dispărut.

La data de 4 mai 2024, în jurul orei 22.43, un autoturism a fost măsurat cu o viteză de 112 km/h pe A13, în zona stației principale de taxare, în cadrul măsurilor de monitorizare a traficului de către poliție în zona de limitare a vitezei la 30 km/h.

Șoferul, un polonez de 45 de ani, a fost oprit. Permisul său de conducere a fost confiscat provizoriu și, după consultarea cu autoritatea administrativă competentă, mașina a fost confiscată provizoriu. Șoferul va fi raportat autorității competente.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu