sursa: Harry Dona, googlemaps

ACCIDENT TRAGIC – Un român (24 de ani) a murit într-un accident de înot în Vorarlberg

Duminică seara, în jurul orei 18.00, când un român de 24 de ani a vrut să înoate în Schleienlöchern, în Hard (Vorarlberg), s-a scufundat brusc. Prietenii săi au sunat imediat la serviciile de urgență. Aceștia l-au salvat pe tânăr, care a murit la scurt timp la spital.

Nimeni nu știe cu adevărat de ce a mers românul să înoate în Schleienloch după un weekend ploios. Încercarea de a traversa apa, care se află într-o rezervație naturală, a eșuat. Tânărul de 24 de ani a dispărut brusc de nicăieri.

Cei patru prieteni ai săi, care călătoriseră din Germania împreună cu tânărul, au sunat imediat la serviciile de urgență. 45 de minute mai târziu, echipa de salvare l-a salvat pe înotătorul fără viață de la o adâncime de trei metri. Temperatura apei era de 14 grade.

Toate măsurile de resuscitare au eșuat. Tânărul a fost transportat la spitalul regional din Feldkirch, unde a murit în jurul orei 20.00.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu