Madonna la terapie intensivă: Turneul mondial a fost amânat

Vedeta pop Madonna se află de mai multe zile la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene grave, fiind nevoită să își amâne turneul mondial. Acest lucru a fost anunțat miercuri de managerul artistei de 64 de ani.

Turneul ar fi trebuit să înceapă pe 15 iulie la Vancouver, în Canada. Apoi, Madonna dorea să facă un turneu prin SUA și să vină în Europa în toamnă, printre altele la Köln, pe 15 și 16 noiembrie, și la Berlin, pe 28 și 29 noiembrie.

Madonna “la terapie intensivă”

Într-o declarație, managerul Guy Oseary a scris că Madonna se află acum pe calea recuperării, dar că încă se află sub tratament medical. Se așteaptă o recuperare completă. Potrivit acestuia, vedeta pop a dezvoltat o infecție bacteriană gravă pe 24 iunie, ceea ce a dus la o “ședere la terapie intensivă timp de câteva zile”.

Fanii “Reginei muzicii pop” au reacționat cu consternare și au trimis online urări de însănătoșire. Turneul poate aștepta, sănătatea este pe primul loc, a scris un utilizator la mesajul de pe Instagram al lui Oseary. Îți trimitem iubire”, se arată în alte reacții.

Raport: Madonna a fost găsită inconștientă în apartament

Site-ul american de bârfe “pagesix.com” a scris, fără să citeze alte surse, că Madonna a fost găsită inconștientă în apartamentul său din New York. Ea a fost intubată la spital cel puțin o noapte, iar fiica ei, Lourdes Leon (26 de ani), nu a plecat de lângă mama ei în ultimele zile.

“Celebration Tour” planificat prin 35 de orașe

La începutul acestui an, Madonna a anunțat turneul mondial “Celebration Tour”, care va trece prin 35 de orașe din America de Nord și Europa. În ceea ce privește amânarea, managerul ei a scris acum: “Vă vom împărtăși mai multe detalii de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele amânate”.

“Material Girl”, “Like a Prayer”, “Like a Virgin”

În timpul concertelor, câștigătoarea premiului Grammy a dorit să prezinte cele mai mari hituri ale sale din ultimii 40 de ani, începând cu albumul de debut “Madonna” (1983) și terminând cu albumul “Madame X”, lansat în 2019. Cea de-a 65-a aniversare a ei – pe 16 august – urma să aibă loc în mijlocul turneului. În ultimele săptămâni, ea împărtășea deja fotografii de la repetiții. “Calmul dinaintea furtunii”, a scris ea într-o postare pe Instagram săptămâna trecută.

Născută Madonna Louise Ciccone în 1958 în statul american Michigan, cântăreața a trecut prin numeroase schimbări de imagine în cariera sa, de la “Material Girl” la “Madame X”. Cu hituri precum “Like a Prayer”, “Material Girl”, “Like a Virgin” sau “Frozen”, ea a sărbătorit succesul mondial. Mama a șase copii a apărut și în fața camerei de filmat ca actriță (“Susan – Dorită cu disperare”, “Evita”) și a regizat deja (“Filth and Wisdom”, “W.E.”).

Plângeri legate de sănătate și în timpul ultimului turneu

În ultimul său turneu “Madame X” (2019 – 2020), Madonna și-a anulat de mai multe ori spectacolele din cauza unor probleme de sănătate, uneori cu un preaviz foarte scurt. Din cauza “rănilor care m-au chinuit de la începutul turneului”, medicii îi recomandaseră să se odihnească câteva zile, a scris ea în ianuarie 2020 despre anularea unui spectacol prevăzut la Londra.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu