GooglePlay: Cele mai căutate si instalate aplicatii!

Cum se spune? Prostitutia este cea mai veche meserie! Dar si pe googleplay sta pe primele 10 locuri, ca cele mai instalate aplicatii.

Ce APP instalează Americanii pe telefonul lor Mobil?

Americanilor le place cel mai mult, sa își asigure datele de pe telefonul mobil pe serverele Google, si sa se uite la emisiuni TV, Filme, Seriale. Din când in când își mai caută si un partener de Aventura.

TOP 9 cele mai instalate Aplicații:

Top 9 cele mai cumpărate APP de americanii

Daca ne uitam atent pe ce APP-uri dau bani americani, observam ca au câteva Hobby-uri interesante, dar totodată observam ca America are o problema medicala destul de grava.

Cea mai cumpărată aplicație este Goblin Tools. O colecție de instrumente mici, simple, destinate unei singure sarcini, concepute în principal pentru a ajuta persoanele neurodivergente să îndeplinească sarcinile care le par copleșitoare sau dificile.

Ce APP instalează Nemții pe telefonul lor Mobil?

TOP 9 cele mai instalate Aplicații:

Aici observam ca deja se schimba treaba. La aceasta categorie, Americanii au o singura aplicație (locul 7) de a căuta o aventură. Neamțul este un pic mai activ, are deja doua aplicații (locul 4 si 8). Dar locurile 1 si 2 isi schimba pozitiile fata de americani.

Top 9 cele mai cumpărate APP de nemții:

Neamțul e cu mașinile, cea mai cumpărată aplicație este avertizorul de Radar si Control de Circulație. Nu pe degeaba se spune, ca neamțului este mai importanta mașina decât Soția! Din noua locuri, patru sunt pentru mașini.

ATENTIE: La aceasta categorie, dorim sa va tragem atenția la aplicația de pe locul 2 “Threema”. Pe pagina aplicatiei se face reclama, la Threema este cel mai bine vândut messenger securizat din lume și vă protejează datele de accesul hackerilor, al companiilor și al guvernelor. Serviciul poate fi utilizat în mod complet anonim (fără a furniza un număr de telefon sau o adresă de e-mail). Acest lucru este un fals. Aplicația aparține unei compani din Germania, ce este obligata prin lege sa transmită datele pe care userii le trimit, către BundesKriminalAmt

Unică
Lunar
Anual

Fă o donație unică

Fă o donație lunară

Fă o donație anuală

Choose an amount

€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00
€5,00
€15,00
€100,00

Or enter a custom amount


Apreciem contribuția ta.

Apreciem contribuția ta.

Apreciem contribuția ta.

DoneazăDonează lunarDonează anual

Ce APP instalează Romanii pe telefonul lor Mobil?

TOP 9 cele mai instalate Aplicații:

La locurile unu si doi nu se schimba nimic fata de americani si nemții. Dar parca romanul se aliniază mai mult de stilul americanilor. Doar o singura aplicație de aventura si restul de Filme, Știri si învățarea unei limbi străine.

Top 9 cele mai cumpărate APP de romanii:

La aceasta categorie sunt romanii aliniați cu nemții. Mașină, Permis, Amenzi de Circulație. Dar cum poți sa dai bani pe o aplicație ce iți pune Cadran de ceas analogic clasic neoficial pentru Wear OS! ?

Ce APP instalează Austriecii pe telefonul lor Mobil?

TOP 9 cele mai instalate Aplicații:

Na ca aici suntem in alta lume. Nici o aplicație de Aventura si nici una despre mașini. Pe austrieci ii interesează Cumpărăturile online.

Top 9 cele mai cumpărate APP de austriecii:

Dar la aplicațiile pe bani, austriecii își cheltuie bani ca si nemții si romanii. Pe mașini.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu