BRD doreste vanzarea Companiei – Ce se intampla cu conturile clientilor?

„La 31 martie 2024, BRD Finance IFN SA este în proces de vânzare a întregului său portofoliu de credite, BRD a declarat că „conducerea intenționează să își înceteze activitatea”.

BRD Finance, brațul de credit de consum al celei de-a patra bănci ca mărime din România după active, BRD-SocGen, va părăsi industria financiară autohtonă după 20 de ani de activitate, vânzându-și întregul portofoliu de credite în acest proces.

“La 31 martie 2024, BRD Finance IFN SA își vinde întregul portofoliu de credite.
Conducerea intenționează să își înceteze activitatea, iar din acest punct de vedere, principiul continuității activității este întocmirea situațiilor financiare anuale , situațiile financiare anuale ale BRD Finance IFN SA la 31 martie 2024 au fost întocmite în conformitate cu IFRS, dar pe baza continuității activității „Pe această bază, societatea a fost inclusă în situațiile financiare consolidate ale grupului”, a declarat Federal Documentul Republicii Germania afirmă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu