Partidul Diaspora Unita a câștigat in instantă contra Biroul Electoral Central

Potrivit deciziei luate de BEC în şedinţa de marţi 16.04.2024, candidaturile propuse de Partidul Diaspora Unită au fost respinse, având în vedere că lista de susținători cuprinde doar 190.323 semnături conforme, faţă de 200.000 necesare.

Reprezentanții PDU au atacat la Tribunalul București si au câștigat pe data de 19.2024

Mario Mocan, președinte PDU a explicat intr-o emisiune pe facebook, ca PDU au depus la BEC peste 229.000 de semnăturii, are si confirmat de la BEC, iar in instanță reprezentanții BEC au spus, ca sau prezentat doar cu 190.000 mii.

PE CINE SUSTI PE 9.IUNIE ?
Trimite

BEC a depus contestație la Curtea de Apel București, iar pe data de 22.Aprilie a fost respinsa contestația!

Este de necrezut ce se întâmplă la BEC si cum se manipulează Candidaturile. In prima faza, BEC-ul confirma peste 220.000 de susțineri iar șase zile mai târziu, se emite o decizia cum ca sau prezentat doar cu 190.323.

Cum este posibil o asemenea Minciuna?!

Acești Judecători si Membri de la BEC, ar trebui scoși din BEC dar si din Magistratura! a precizat Erich Mocanu de la organizația AEBS.org

Romanii mai au un Partid ce pot vota la alegerile europarlamentare pe 9.Iunie 2024 pentru a scoate PSD, PNL, USR, UDMR si celelalte partide politice ce au distrus România in ultimi 34 de ani, din Politica.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu