Polițistul Valer Covaci poate sa-si piardă postul de Polițist după ce s-a asociat in Campanie Electorala cu candidații la europarlamentare Dianei Iovanovici-Sosoaca și Luis Lazarius.

IGPR a anuntat joi ca a dispus de urgenta efectuarea de verificari cu privire la posibile incalcari ale legislatiei electorale si ale Legii 360/2002 privind Statutul Politistului in in legatura cu un politist care si-a pus motocicleta la dispozitia Dianei Sosoaca pentru o filmare electorala.

In imagini, Sosoaca isi pune o casca de motociclist pe cap si apoi incaleca motocicleta unui politist.

Sursa: https://www.facebook.com/photo?fbid=26027229063535234&set=a.110513838966778

„Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public in care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtand elemente din uniforma si foloseste motocicleta de serviciu a unui agent de politie, Centrul de Informare si Relatii Publice al IGPR face urmatoarele precizari:

Conducerea IGPR condamna ferm orice asociere a unui angajat al institutiei cu o persoana aflata in campanie electorala si folosirea echipamentelor si a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidati ori partide politice.

De asemenea, conducerea a dispus de urgenta efectuarea de verificari cu privire la posibile incalcari ale legislatiei electorale si ale Legii 360/2002 privind Statutul Politistului.

Reafirmam angajamentul de a mentine integritatea si neutralitatea in toate actiunile noastre si de a lua masuri ferme impotriva oricaror abateri”, a anuntat IGPR.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu