Copil de opt ani are chief de plimbarica fără ca părinții săi să știe

Un băiețel de opt ani a mers prin pădurea de lângă Wittershausen singur și în haine prea subțiri. Din fericire, băiatul a alergat direct în brațele unui grup de Turisti.

Sâmbătă după-amiază, un membru al Departamentului de Poliție din Renania de Nord-Westfalia a sunat la Inspectoratul de Poliție Hammelburg . Apelantul călătorea de la Bad Kissingen la Oberthulba impreuna cu alti Turisti. În zona împădurită de la nord-vest de Wittershausen , au întâlnit un băiat de opt ani care era complet singur.

Băiatul mergea bine și a spus că „a iesit la plimbare”. Cu toate acestea, copilul de opt ani nu avea un telefon mobil la el, nu știa pe de rost numerele de telefon ale părinților și nu era îmbrăcat corespunzător vremii. Grupul a luat copilul în grija lor, relatează poliția din Hammelburg .

Băiatul (8) se plimbă singur în pădure 

Băiatul i-a însoțit pe turisti la un adăpost binecunoscut între Oberthulba și Wittershausen. Între timp, tatăl băiatului a putut fi informat. Nu știa despre nici o excursie a fiului său și a acceptat-o ​​cu recunoștință de la turisti. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu