Anchetă împotriva a trei suspecți în urma scandalului de rasism din Sylt

Sponsored

Procuratura din Flensburg investighează o femeie și doi bărbați în urma comportamentului rasist al mai multor invitați la o petrecere într-un pub din Sylt.

Acest lucru a fost confirmat miercuri de un purtător de cuvânt al autorității. Ziarul “Hamburger Abendblatt” a relatat anterior acest lucru. Purtătorul de cuvânt nu a oferit alte detalii despre persoanele în cauză.

Unul dintre bărbați este cercetat sub suspiciunea de incitare la ură, iar altul sub suspiciunea de utilizare a simbolurilor unor organizații neconstituționale. Într-un alt caz, un bărbat este anchetat în legătură cu un atac asupra unei femei din Kampen, despre care se spune că ar fi fost insultată anterior pe motive rasiale.

Într-o înregistrare video de doar câteva secunde, care ar fi fost realizată de Rusalii, tinerii pot fi văzuți și auziți scandând sloganuri rasiste pe melodia hitului de petrecere al lui Gigi D’Agostino “L’amour toujours”. Ei scandează “Germania pentru germani – străinii afară!”. Un bărbat face un gest care amintește de salutul lui Hitler. Incidentul a stârnit indignare la nivel național.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu