Guma Caruselului sa rupt! Norocul era ca caruselul nu era pornit! Tânăr de 14 ani rănit ușor

La festivalul popular Straubing Gäuboden , a avut loc un incident la o plimbare marți după-amiază. O fată de 14 ani a fost rănită. Un videoclip al incidentului a fost distribuit pe scară largă pe Whatsapp. 

Videoclipul arată o plimbare care aruncă pasagerii la aproximativ 50 de metri în aer într-o minge de lansare bungee. Mingea ajunge până la 160 km/h, forțe de până la 5G acţionează asupra pasagerilor, după cum spune descrierea operatorului. Marți, se pare că una dintre frânghii s-a rupt în timp ce se pregătea de plimbare.

Secundele anxioase sunt surprinse în videoclip. Se pare că călătoria era pe cale să înceapă în acest moment, capsula era încă pe pământ.

După cum a anunțat seara poliția Straubing, în jurul orei 14.15 la momentul accidentului, un tânăr de 14 ani și un bărbat de 40 de ani se aflau în minge. La pretensionare, frânghia de pe partea tânărului se pare că s-a rupt. Mingea s-a smucit în jos, iar tânărul de 14 ani a fost ușor accidentat. Operarea cursei a fost apoi întreruptă. Seara, polițiștii au inspectat sfera și au discutat cu operatorii. Oficiul de reglementare a construcțiilor și-a făcut și o idee despre situație. 

Nu este încă clar de ce s-a rupt frânghia. Poliția Straubing a început cercetări suplimentare. A fost comandat și un raport tehnic. 

YouTube player