RUBLA ÎN LOC DE EURO – Greșeală ÖVP: Nehammer își schimbă afișul de campanie

O eroare neplăcută sau realitatea despre Cancelarul Austriei, Karl Nehammer în noua campanie a partidului ÖVP ”Credeți în Austria”.

Afișele publicitare ale noii campanii a lui Nehammer și a ÖVP, care a fost prezentată marți, arătau probabil o rublă în loc de un euro. În fotografia de arhivă selectată, trei mâini, două de copii și una de adult, puteau fi văzute aruncând monedele de bani într-o pușculiță. Cu toate acestea, monedele erau probabil ruble rusești și nu euro.

Ruble sau zloți?

oe24 a dat de urma fotografiei originale: Fotograful fotografiei de arhivă a numit Rusia ca fiind locul unde a fost făcută fotografia și scrie cu litere chirilice pe profilul său de Instagram, ceea ce exclude probabil zlotul polonez cu aspect similar.

Cancelaria schimbă afișul de campanie

La scurt timp după publicarea articolului din oe24, cancelarul Karl Nehammer a postat pe X (fostul Twitter) un poster al campaniei sale “Believe in Austria”. “Locul 2 în UE în ceea ce privește măsurile antiinflație”, se arată pe afiș – același text ca și în cazul afișului lui Rubel. Doar că de data aceasta se vede o mână în fundal care alimentează un purceluș cu euro.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu