person in black jacket holding black gun
Photo by Elijah O'Donnell on Pexels.com

Sărbătoarea NouNascutului în Braunau: Un bărbat (32 de ani) a fost împușcat involuntar în braț

Un român în vârstă de 32 de ani a fost împușcat în timpul unei petreceri pentru a sărbători nașterea fiicei sale, miercuri seară, la Braunau.

Sărbătoarea a fost una veselă și s-a terminat în spital pentru proaspătul tată: cunoștința sa – un bărbat în vârstă de 55 de ani din districtul Braunau – a vrut să-i arate pistolul său în jurul orei 3.30. Acesta credea că este neîncărcat. Crezând că este neîncărcată, bărbatul beat a mânuit arma și a apăsat pe trăgaci. Cu toate acestea, în țeavă se afla încă un cartuș. Glonțul l-a împușcat pe gazda de 32 de ani în brațul drept. Bărbatul rănit a reușit să dea singur un apel de urgență.

În afară de cei doi bărbați, nimeni altcineva nu fusese în apartament. Poliția i-a luat arma pe care o deținea legal bărbatul de 55 de ani. Acestuia i-a fost impusă o interdicție temporară de port de armă și va fi reclamat la poliție.

După ce i s-a acordat primul ajutor, bărbatul de 32 de ani a fost transportat cu o ambulanță la spitalul din Ried. Trăgătorul a fost atât de șocat încât a trebuit să fie îngrijit de echipa de intervenție în situații de criză.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu