Styrian disperat: Trebuie să returneze 2.200 de euro din alocația familială?

Camera de muncă din Stiria împărtășește o poveste pe Facebook: Un cetățean din Stiria s-a confruntat cu provocarea de a trebui să returneze peste 2.200 de euro din alocația familială.

Motivul ar fi fost că fiul său nu și-ar fi urmat studiile cu determinare și nu ar fi prezentat niciun certificat. Inițial, tânărul de 18 ani a avut dificultăți și nu a trecut primele examene. Cu toate acestea, el s-a revanșat la următoarea dată posibilă și le-a finalizat cu succes. Camera de Muncă din Stiria nu s-a lăsat așa și a depus o plângere. În plus, toate certificatele lipsă au fost prezentate ulterior. Rezultatul: recuperarea alocației familiale a fost anulată!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu