Amenda de până la 5.000 EUR pentru viteza in austria

Șoferii ar trebui să urmărească și mai mult vitezometrul atunci când conduc în Austria decât înainte. Austriecii s-au saturat de cei ce calca pedala de viteza si au majorat amenzile, iar noile sancțiuni sunt dure.

Acestea sunt noile amenzi
Penalizarea pentru depășirea a 30 km / h a crescut de la 70 € la 150 €. Cu cât ritmul este mai rapid, cu atât este mai mare amenda – limita superioară este de 5.000 EUR. Dacă depășiți 40 km / h în zonele construite sau 50 km / h în afara zonelor construite, se va percepe între 300 EUR și 5.000 EUR.

Acesta este timpul cât va fi retras permisul de conducere
Oricine conduce 40 km / h în localitate sau 50 km / h în afara peste viteza permisă trebuie să predea carnetul în Austria pentru timp de cel puțin patru săptămâni. Dacă depășești 80 km / h în oraș sau 90 km / h în afara orașului, ramai fără carnet pentru șase luni. Potrivit ADAC, retragerea permisului de conducere se aplică de obicei numai în Austria și nu și în Germania.

lista amenzilor in limba germana aici

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu