Al 4-lea stat federal e Niedersachsen care a decis sa nu mai plateasca carantina

Potrivit ministrului afacerilor sociale din Saxonia Inferioară, Daniela Behrens (SPD), oricine intra în carantină din cauza unui focar de coroana si nu este vaccinat, nu va mai fi compensat pentru pierderea venitului.

Critica vine de la avocații constituționali

Avocatul constituțional Volker Boehme-Neßler avertizează: „Dacă vaccinarea va continua să fie voluntară, persoanele care nu vor să fie vaccinate nu ar trebui să sufere niciun dezavantaj dacă nu vor să fie vaccinate”, a spus profesorul de drept public al Universității din Oldenburg. Sunt discriminate prin dezavantaje, constituția nu permite acest lucru.  Presiunea socială promovată de politică este sinonimă cu o cerință de vaccinare indirectă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu