Vaccinarea obligatorie nu a trecut de parlament

În Germania nu va exista vaccinare obligatorie deocamdată. Atât un proiect de lege din rândurile coaliției, cât și o moțiune a CDU/CSU au ratat majoritatea.

În Germania nu va exista nicio cerință generală de vaccinare corona în viitorul apropiat. În Bundestag, atât proiectul de lege pentru vaccinarea obligatorie de la vârsta de 60 de ani, cât și o moțiune a fracțiunii Uniunii pentru un model în faze nu au reușit să obțină majoritatea necesară.

Doar 296 din 683 de parlamentari au votat pentru proiectul non-partizan pentru introducerea cerințelor generale de vaccinare de la vârsta de 60 de ani. 378 de parlamentari au votat „Nu”; au fost nouă abțineri.

Compromisul a fost susținut în primul rând de politicieni din facțiunile guvernamentale, inclusiv de cancelarul Olaf Scholz și de ministrul federal al Sănătății Karl Lauterbach (ambele SPD). Lauterbach și-a exprimat dezamăgirea după vot. „Acum lupta cu Corona în toamnă va fi mult mai dificilă”, a scris ministrul pe Twitter.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu